PREGA

REZANDO VOY: És una proposta de pregària guiada amb AUDIO. Pots entrar a la pàgina web o també descarregar-te l’aplicació al mòbil. Cada dia, t’ofereixen al voltant de 12 minuts de silenci, música, text bíblic, reflexió, preguntes…  Amb la finalitat de que et sigui una ajuda en la pregària, que és una cosa entre cadascú i Déu. És una iniciativa dels jesuïtes.

YOUVERSION: és una Bíblia simple i sense publicitat que posa la Paraula de Déu a la teva vida diària. La podeu consultar al web, baixar-vos l’aplicació pel mòbil o per la tablet. Es tracta d’una traducció de la Biblia en català promoguda per la Societat Bíblica, l’Associació Bíblica de Catalunya i l’Editorial Claret.

ESPAI SAGRAT:  És una proposta de pregària guiada a través de la PANTALLA. Per pregar en qualsevol moment de la jornada, al teu ritme, amb els textos del dia i amb un comentari. També és una iniciativa dels jesuïtes.

PREGARIA.CAT: és un lloc web de recursos de pregària en català al servei de persones, grups, parròquies o moviments que busquin aprofundir en la seva vida de fe. S’hi ofereixen recursos diversos perquè cadascú hi pugui trobar allò que més l’ajudi en el seu moment present o que més pugui ajudar d’altres.

logopregaria

EVANGELI.NET: Des de l’any 2003, la missió d’evangeli.net és la de fer arribar l’Evangeli per internet a tots els racons del món.

TAIZE: Hi ha pàgines sobre el cant meditatiu, sobre la manera de cantar aquests cants. S’ofereix també l’esquema d’una oració “amb cants de Taizé”, pàgines sobre el valor del silenci, sobre com preparar el lloc de l’oració, l’ús d’icones, clips de so, RealAudio, etc.

logo-taize

ESCOLA DE PREGARIA – CREDO: L’escola de pregària és un material mensual elaborat cada mes per una delegació diocesana de pastoral de joventut de Catalunya i les Illes Balears. Són diversos els temes que s’hi han tractat: la justícia social, la caritat, l’esperança, la fe, la solidaritat, el perdó, l’alegria i l’amor de Déu.

ENXARXA’T: Aquest és el nom del butlletí informatiu que edita el SIJ mensualment, i que ens ofereix una mirada ràpida a la pastoral juvenil de la resta de diòcesis catalanes. En ell trobem noticies i iniciatives d’altres delegacions de joventut, propostes de lectura i pel·lícules, alguna reflexió,…

FITXES YOUCAT: El catecisme de l’Església Catòlica ja té una edició especials per als joves: el YOUCAT. Aquesta edició del YOUCAT fou un regal del papa Benet XVI als joves que acudiren a la Jornada Mundial de la Joventut de Madrid, i que s’ha fet extensible a tot el món. El papa anima a estudiar el Catecisme, a interrogar-se, a fer més madura la fe, sabent en què creiem i com creiem. Aquí trobareu un seguit de fitxes per treballar en grup, per treballar el catecisme.