FORMA’T

[…] Heu de saber què creieu; heu de conèixer la vostra fe amb la mateixa precisió amb què un especialista d’informàtica coneix el sistema operatiu d’un ordinador, heu de conèixer-la com un músic coneix la seva partitura; si, heu d’estar molt més profundament arrelats en la fe que la generació dels vostres pares, a fi de poder resistir amb força i decisió els desafiaments i les temptacions del món present. […] Benet XVI, al Pròleg del Youcat.

 

 

NOU ESPAI COMPARTIT!

Amb tots els recursos ja compartits anteriorment al grup Som-hi! I alguns més de nous que estan per arribar. Si hi voleu entrar només heu de clicar!

 

Activitats Compartim!Material Media

Com compartim?

Si algú té alguna activitat, material, media o arxiu que vol compartir té varies opcions:

Us recomanem que us creeu un compte de Google, el qual té moltes avantatges, no només la de compartir fitxers.
Ja en teniu? Perfecte! Envieu-nos el vostre correu electrònic de gmail a elpoudesicar@gmail.com i en uns pocs segons us afegirem dins de la carpeta Compartim! per a que pugeu penjar-hi arxius.

D’aquí poc penjarem un vídeo tutorial per explicar-vos com fer-ho si no ho teniu del tot clar! 

Si no voleu fer-vos de Google, no passa res. Tenim un bé de Déu d’aplicacions i webs que ens ajudaran a que els vostres arxius ens arribin:

  1. Wetransfer.com: Aquest servei es gratuït i podeu penjar els documents que volguéssiu i els envieu al nostre correu electrònic: elpoudesicar@gmail.com i en el temps que tarda enllaçar-lo a la carpeta ja el veureu publicat a Compartim!
    Aquí teniu un tutorial per escrit i un vídeo tutorial de com fer servir Wetransfer.
  2. Dropbox, Scribd, 4shared, Onedrive, Box.com… Hi ha moltes més alternatives! Si ja teniu algun compte creat a algun d’aquests o altres serveis per compartir arxius, simplement envieu-nos el link! Nosaltres ens encarregarem de penjar-ho al a la carpeta Compartim!
  3. Envia’ns l’arxiu per correu electrònic: elpoudesicar@gmail.com

 

Que hi ha dins de cada apartat?

Activitats: En aquesta carpeta podreu trobar les activitats que s’han anat realitzant i que s’han de realitzar, classificades per anys. Els materials d’aquestes trobades els trobareu a la carpeta Material. Si algú te alguna activitat que vol compartir, si us plau, pengeu-la a la carpeta Compartim! i nosaltres la redirigirem a aquesta carpeta.

Compartim!: En aquesta carpeta estan tots els arxius que tots vosaltres compartiu amb la resta i que a posteriori seran redirigides a les altres carpetes.

Material: En aquesta carpeta podreu trobar materials per poder fer més àgils les catequesis de confirmació i grups de vida. Si algú té més material i li agradaria compartir-lo, si us plau, pengeu-la a la carpeta Compartim! i nosaltres ho redirigirem a aquesta carpeta.

Media: En aquesta carpeta podreu trobar cançons de grups de música que coneixeu i que estan per conèixer. Si algú té música que vol compartir, si us plau, pengeu-la a la carpeta Compartim! i nosaltres la redirigirem a aquesta carpeta.

Si tens algun dubte deixa’ns un comentari a sota!

Anuncis

3 pensaments sobre “FORMA’T

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s