Categories
Activitats Fòrum Pastoral Juvenil

El ritme sanador de la proximitat

En el fórum

El Papa Francesc en el proper Sínode sobre “Els joves, la Fe i el discerniment vocacional” que tindrà lloc aquest any 2018, obrirà les portes a tots els que formem part de la pastoral juvenil a fer un anàlisi més profund de la realitat que estem vivint per tal de donar resposta a les dificultats i nous reptes que se’ns presenten.

És un bon moment per parar-nos tots a pensar sobre el nostre treball pastoral i sobre un possible gir en la forma i estil de desenvolupar-lo.

En el passat II Encontre d’Equips de Pastoral Juvenil que va tenir lloc a Granada al mes d’abril i convocat per la Conferència Episcopal sota el lema “… i es posà a caminar amb ells” (Lc 24, 15) ja se’ns convidava a donar un pas més i ficar la mirada en l’acompanyament.

És per aquest motiu que des de l’equip de la Delegació de Pastoral Juvenil del nostre Bisbat de Tortosa volem compartir aquest document elaborat per Risi Trevinyo, germana de la Consolació, per al Projecte Obrim Portes; com una eina per a l’anàlisi i la reflexió i perquè no, com a guia vivencial d’un treball pastoral d’acompanyament del jovent a ficar en pràctica que està basat en la properitat tal i com ens anima el Sant Pare a fer-ho.

Delegació de Pastoral Juvenil del Bisbat de Tortosa

Documents per a descarregar:
Cartell: https://drive.google.com/open?id=0B21vO7RVvXfnNHhYb3BkRGk0Nms
Llibret Obrint Portes: https://drive.google.com/open?id=0B21vO7RVvXfnNHBhbm96R3E4LVk

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.