Categories
Notícies

Calendari Febrer!!!

Aquest febrer ens esperen moltes activitats! Desitjem que participeu en moltes d’elles! Aquí us deixem el calendari!

163ce25bfd2eaffad22a2790a5bcdd89

6-8 feb. Trobada de 4 ESO i Batxillerat: al convent de les Teresianes, Jesús, Tortosa. Seran uns dies de convivència entre joves de Batxillerat, per ajudar a créixer i enfortir la fe; conèixer persones noves i establir contacte amb l’entorn! Organitzat pel MJC (Moviment de Joves Cristians) +info: http://www.mjctortosa.com/

13 feb. Pregària d’estil Taizé: a la Parròquia Sant Bartomeu, La Sénia

14 feb. Pregària del V Centenari Teresianes: a la Parròquia St. Bertomeu de Benicarló. El 15 de cada mes es farà una pregària per a joves! Ho organitza la comissió del 5é centenari de Santa Teresa de Jesús.

14 feb. Convivència al Seminari: amb el lema “Senyor, aquí em tens!” s’organitza la convivència de discerniment vocacional al Seminari Diocesà de Tortosa. Esta pensada per a joves a partir dels 15 anys. De les 9 del matí fins a les 4 de la tarda. Per més informació aquí teniu el flyer de la convivència i aquí teniu el cartell!

14 feb. Trobada de joves: organitzada per l’Hospitalitat de Lourdes. Pensada per a tots els joves de la diòcesi que estiguin interessats en peregrinar a Lourdes per oferir els seus serveis en voluntariat amb malalts. La trobada es realitza al Xalet de les germanes de la Consolació. El diumenge en unirem a la festa diocesana de l’hospitalitat, amb la celebració de l’eucaristia a la catedral. Aquí teniu el cartell.

21 feb. Cinema Espiritual: Jornada de formació per a tots els qui acompanyeu adolescents i joves sobre el tema “El cinema espiritual com a eina educativa i evangelitzadora”. Es realitzarà al Centre Tarraconense, Seminari de Tarragona. Per més informació aquí teniu la carta de presentació i el cartell de la jornada.

27 feb. – 1 Mç. Trobada +18: al convent de les Teresianes, Jesús, Tortosa. Us animem a apuntar-vos-hi. Habitualment no solem tindre temps per a la reflexió i el silenci i esta és una ocasió molt apropiada. El consiliari que la conduirà, a més, val molt la pena. Recordeu que el termini d’inscripció és la setmana anterior, aquí podeu trobar el full d’inscripció. Organitza: MJC (Moviment de Joves Cristians) +info: http://www.mjctortosa.com/

28 feb. Recés de Quaresma: a la Casa d’Espiritualitat Sant Enric d’Ossó organitzat per Acció Catòlica General i col·laborant les delegacions de Missions i de Catequesi del Bisbat de Tortosa. Aquí teniu el tríptic del recés amb informació adicional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.