Categories
Activitats

Concert – Oració – Trobada

Els sacerdots Operaris de Tortosa van organitzar divendres 12 de setembre a la Cripta de la Reparació de Tortosa una trobada un poc original. El cartell anunciava un concert del grup cristià “Brotes de Olivo”, però va haver temps per a cantar, entrar en pregària i compartir vivències.

Per poder entrar s’havia de donar un kilo de menjar i col·laborar en una causa solidària. Entre els qui van assistir hi havia una bona representació d’amics dels Operaris, un grup de joves acompanyats per les germanes de la Consolació i membres d’una associació musulmana de Tortosa. Aquests últims van cantar un parell de cançons i explicaren de manera senzilla com és la seva oració.

El temps va passar sense pressa i al cap d’una hora es va cloure l’acte amb un emotiu Pare Nostre i una acció de gràcies al Déu que els havia congregat.  A continuació teniu un parell de fotos i un àudio:

http://www.goear.com/listen/976f274/concert-oracio-trobada-brotes-olivo

1

2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.