Categories
Activitats

Rosa d’Abril

ImagenDissabte 26 d’Abril un grupet de la diòcesi vam pujar a Montserrat per a participar en la Vetlla de pregària que es celebra en motiu de la vespra de la solemnitat de la Mare de Déu.

Arribàvem a l’hora de dinar per tal d’aprofitar el dia. Després del bocata i el café, no podia faltar la visita a la Mare de Déu i a la basílica abans que s’omplís massa de gent. Després vam anar de passeig fins a la creu que hi ha seguint la sendera del via creu; les vistes des d’allà dalt són espectaculars i gràcies al bon temps les vam poder gaudir encara més.

A les 19h entràvem a la Basílica i per sort, vam poder seure a un bon lloc i vam ser a temps per al rés del Rosari; tot seguit, es celebrava la pre-Vetlla animada per l’orquestra del Bisbat de Girona, que a través dels seus cants ens van ajudar a entrar en l’ambient de pregària i recolliment.

Arribada l’hora de la Vetlla, el terra, bancs, laterals… es van acabar d’omplir a vessar de gent. La celebració va estar presidida per Mons. Jaume Pujol, Arquebisbe de Tarragona. No van faltar els cants de l’Escolania de Montserrat, que ens van fer posar els pèls de punta i al final el cant del Virolai, dedicat a la “Moreneta”.

A la sortida, com és típic, hi havia ballada de sardanes a la plaça i fins i tot alguns ens vam atrevir a posar-nos al rogle. Per acabar d’arrodonir la nit, la coca tradicional de Montserrat i la xocolata bullida ens esperaven a la taula de la cafeteria.

Vam passar un dia magnífic amb un grupet de gent també magnífica i animada, que van fer del dia una mica més especial. Moltes gràcies a tots, i gràcies a Déu!

Imagen
Imagen

Vicky Garcia, la Ràpita

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.