Categories
Pasqua Jove

Vine a la PJ 2014: arrelats en Crist!

Vols viure la Setmana Santa prop teu, prop dels altres, prop de Déu? bannerUn temps per reviure i acompanyar els últims dies de Jesús de Natzaret. Un temps per pregar i trobar-te amb tu mateix.Un temps per trobar-te amb altres, conviure, riure, passejar, fer nous amics, gaudir de la natura… Un temps per a ser instrument de Déu i ajudar a la gent dels pobles en les celebracions de Setmana Santa.

Si fas de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat, o tens l’edat corresponent, vine a la Pasqua Jove que tindrà lloc del dimecres 16 al diumenge 20 d’abril a Cervera del Maestre. Data límit d’inscripció (doneu el full adjunt a la parròquia): dijous 10 d’abril. Organitza: Delegació de Pastoral amb Joves del Bisbat de Tortosa. Més informació a la teva parròquia o al correu: joves@bisbattortosa.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.