Categories
Testimoniatge Trobades 13-17

Convivència 2on-3er ESO

Sonen les guitarres, el vent ens acompanya com de costum, xisclen els més menuts, vinguts de diferents indrets de la diòcesi; la quietud del recinte de les Germanes Teresianes de Jesús s’interromp per uns dies. Floreixen les primeres amistats, es refermen les ja vives i es va accentuant cada cop un ambient més ple: ara ja hi som tots, te’ns has fet present. Pot començar l’aventura.

Explosions de sentiments capitanejats per l’amor, responsabilitats que se’ns son encomanades i les duem al terreny de la solidaritat entre membres d’un mateix grup de treball. Respecte que es mostra en cadascun dels moments de convivència entre tots els presents. Tolerància a les diferents maneres de ser. Alegria en veure que la fe compartida es multiplica i compromís en entendre que, si bé es cert que ens queda encara molt camí, el que ja està recorregut és satisfactori i no ho podem deixar perdre. Esperança en tots i en tot, creient que en l’autenticitat rau la més bonica de les diferencies. Lleialtat en la manera en que actuem i vivim. Sacrifici, col·laboració i comunicació per ser millors, per evolucionar com persones cristianes. Coratge en observar que no tot és com ens imaginàvem o com voldríem, i justícia en corroborar que tot pot arribar a ser com ens imaginem i volem.

Disbauxa quan s’entremescla amor, fe i amistat; tendresa i pau en moments de recolliment personal. Joia en la celebració de l’eucaristia. Veritats que es materialitzen, que son autèntiques i profundes en els nostres cors. Bondat en les cares dels joves quan es lleven, quan son lliures.

Què més es pot demanar?

I és que els nens, al fi i al cap, son el reflex vital de Jesús. Moltes gràcies a tots els que heu fet possible una vivència d’aquesta grandesa.

Marc Ferrando

P1130607

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.