Categories
Notícies

Mou-te per Filipines. L’acció social en marxa.

Càritas amb Filipines

No podem ignorar la dura realitat que ha deixat el tifó Haiyan a Filipines. La tempesta més forta de l’any ha deixat tot un rastre de destrucció aquests darrers dies 8 i 9 de novembre. Molts han perdut la vida i els supervivents han d’afrontar una difícil situació de precarietat. “Cáritas Española” acaba de publicar un informe amb les primeres valoracions de xifres que ens parlen de gairebé un milió de famílies afectades, de les quals més cent mil estan desplaçades (15.000 encara sense cap indret on refugiar-se), i milers de cases danyades.

L’acció social de l’Església és Càritas i aquesta ha començat a respondre en tots els seus nivells. Els joves tampoc hem d’estar al marge d’aquesta emergència internacional. Segur que molt a prop teu les Càrites parroquials també s’estan mobilitzant. No ho dubtis, pots col·laborar. Parla’n al teu grup o a la teva parròquia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.