Categories
Notícies

BONA PASQUA

SAMSUNG

Un any més hem viscut la Pasqua Jove.

Aquest any hem estat a Gandesa i Corbera, és a dir, a la Terra Alta, un grup de 60 joves de Gandesa, Tivissa, Amposta, Santa Bàrbara, Vinaròs, Benicarló, Móra d’Ebre, Tortosa, Jesús, Sant Carles de la Ràpita, Roquetes i Corbera. Vam començar el dimecres 27 i ens vam allotjar en un alberg. I acabem demà Diumenge de Pasqua.
El tema principal era la connexió entre nosaltres i Déu, vam voler exemplificar-ho amb Internet exactament amb la red social Twitter amb el lema “Segueix-me” per a que tots els joves ens adonem de que Déu ens segueix i per ajudar-nos a seguir-lo.

Durant aquests dies hem seguit a Jesús amb celebracions i festes. Dijous vam celebrar el Sant sopar i vam assistir a l’hora santa, el Divendres vam fer el Viacrucis caminant des de Gandesa a Corbera, i Dissabte vam celebrar la resurrecció de JESÚS.

Apart de totes les coses religioses hem fet activitats per conèixer millor els companys i per viure la fe d’una manera diferent com per exemple,la nit del terror, una ginkana per l’abecedari de la llibertat de Corbera… Tot això ens ha servit per adonar-nos que hi ha moltes coses en la societat que ens aparten de Déu i hem de saber ser forts i prioritzar en el que és mes important en esta vida, l’amor que ens demostra Déu cada dia.

Estem profundament agraïts de com ens han tractat tant a Gandesa com a Corbera, esperem poder tornar a repetir una experiència similar l’any que ve.

Escrit a Gandesa i Corbera, el dissabte 30 de març de 2013.

BONA PASQUA. JESÚS HA RESSUSCITAT. AL·LELUIA

SAMSUNG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.