Categories
Notícies

APROFUNDIR LA FE AL CARO

SAMSUNG

Aquest passat cap de setmana 12 joves s’han reunit al Mont Caro en la trobada de joves + 18. Alguns més havíen de pujar dissabte al matí, però a causa de la neu no va ser possible. Totes les trobades solen ser boniques, però n’hi ha algunes que per circumstàncies, esdevenen especials.

SAMSUNG

L’objectiu d’aquesta trobada era aprofundir la fe personal que cadascú tenim, en un ambient de convivència i pregària. Mn. Eduard que ens acompanyava va dirigir el treball amb tres petites xerrades. La primera va versar sobre “Què és la fe cristiana?”, la segona “Viure la fe dins de l’església” i la tercera “La fe que ha de ser transmesa”. A més a més de les pregàries i celebracions de l’Eucaristia, dissabte a la tarde vam tenir una bona estona de recés personal.

IMG_2039

La forta nevada que va caure divendres a la nit i les precioses imatges que va deixar, van marcar notablement el tarannà de la trobada. A la espera dels testimonis d’alguns dels participants, aquesta és la crònica.

SAMSUNG

SAMSUNG

2 replies on “APROFUNDIR LA FE AL CARO”

Realment ha sigut una trobada que quedarà marcada per molt temps… El treball en petit grup condiciona molt a què les coses surtin bé! Aquells que no vareu venir us ho vau perdre – i no només per la neu, jeje – Animar-vos a tots a participar de les trobades i els actes perquè val la pena!

M'agrada

Dedicar un temps de pregária personal sempre es bo, però si l’entorn és el que ens ofereix el Caro…encara ho és molt més!!! S’agraeix moltíssim disposar de temps per parar, desconnectar-connectant (desconnectar de la rutina diària, connectant sempre més amb Ell), compartir i gaudir de la natura; almenys un cop a l’any…a mi personalment m’ha fet parar, tocar de peus a terra i empapar-me de tot allò que estic vivint i dels canvis que vaig assumint a la meva vida.

Com Guillermo, us animo a participar de properes edicions. Aquesta ha resultat magnífica!!!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.