Categories
Notícies

UN DIA DE PREGÀRIA I TESTIMONIS

Interior 1

El passat dos i tres de febrer es va convocar al convent de les monges Agustines de Sant Mateu una altra trobada de IntErior destinada a joves de diversos llocs.
Jo vaig tenir la sort de participar junt a altres companys de Benicarló a aquesta experiència. Pel matí, després de presentar-nos, una de les germanes va parlar sobre l’experiència de creure, ajudant-nos a veure la necessitat de reconèixer a Jesús en la nostra vida per poder estar sempre al seu costat.
Després vam anar a l’ermita dels Àngels a dinar i per la vesprada, en primer lloc vam escoltar dos testimonis sobre la Pastoral Penitenciària que personalment em van motivar a tenir alguna experiència semblant dins d’aquest camp pastoral de treball. Descobrir en els presos el rostre de Jesús. Un poc més tard acudirem a l’Església del monestir a fer una estona de pregària davant el Santíssim. Una experiència íntima de pregària personal on vam tenir l’ocasió de rebre també el sagrament de la penitència.
La jornada va concloure amb un senzill berenar i comentant què ens havia paregut i com ho havíem viscut.
Guillermo Soriano, és un jove de Benicarló
Interior 2. jpg

One reply on “UN DIA DE PREGÀRIA I TESTIMONIS”

Guillermo, bonic relat!! Celebro que t’hagi agradat l’experiència, jo encara no he tingut l’oportunitat de gaudir-ne. En quant a la Pastoral Penitenciària, que sàpigues que aquí al Bisbat nostre, pots parlar amb Mn. Ivan Cid i Mn. Joan Alonso, ells son els encarregats. Un petó!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.