Categories
Notícies

TROBADES 2n i 3r ESO

IMG_1875

El passat cap de setmana, 45 adolescents, acompanyats per un equip d’unes 15 persones van participar de les dos convivències organitzades per la Delegació de Joventut. Els participants éren de 2n i 3r d’ESO i es van reunir en dos cases. Els joves d’Amposta, Jesús i Maria i Jesús van estar a la casa de la Consolació que està vora el Seminari a Tortosa. I els joves de Benicarló, La Ràpita i Tortosa van estar a l’Acolliment de les Teresianes a Jesús.
IMG_1757

El lema de la trobada va ser “Convidat a creure” emmarcat en l’Any de la fe i adaptat a la seva edat. Dissabte després de dinar ens vam trobar al Parc de Tortosa les dos convivències i vam passar la tarde plegats, jugant primer al Parc i treballant després al Patronat. Quan ja era fosc vam dirigir-nos caminant cap a la parròquia de Jesús on participaríem d’una pregària. Després de fer uns jocs a la nit també conjuntament, les trobades es van tornar a separar.
IMG_1922

L’ambient va ser festiu i engrescador. Divendres a la nit, el treball va consistir en veure quant de “Vicente hi ha dins nostre” per allò de ¿Dónde va Vicente?. Dissabte al matí vam treballar que la fe és una proposta que ens fa Jesús i en les nostres mans està acollir-la. Per la tarde a través de personatges bíblics i de testimonis vam descobrir gent que ja ha recorregut o està recorrent aquest camí de seguiment de Jesús. I diumenge, a més de la celebració de l’Eucaristia vam reflexionar cap on va la nostra vida.
IMG_1929

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.