Categories
Notícies

ELS QUE HAN ESTAT A ROMA

Taize

Francina: “… per acabar, m’agradaria compartir una  cosa que em va omplir moltissim, anant al Vaticà, al carrer, hi havia una dona, al terra, molt prima, en cara de malalta i famolenca,  menjant un trosset de pa dur, i em vaig parar davant d’ella, vaig deixar la motxila al terra i em vaig agenollar a buscar menjar que pogués portar, i vaig vore com la seva cara s’omplia de esperança, al final només portava 4 pomes, 2 mandarines i el pa i el formatget de Taizè, però me va encantar vore l’agraida i el contenta que es va posar, estava com un xiquet petit quan rep un regal, els ulls li brillaven…”

736179_4761469127776_655806800_o

Vicky: “Primer de tot podria dir que el que més m’ha impresionat ha estat la magnitud de les esglésies basíliques… però la veritat és que un dels moments que recordo més especials és l’adoració a la Creu que vam compartir molts joves després de la última pregària, on amb el cap reposat sobre ella, li oferiem la nostra vida, les nostres inquietuds i el nostre agraïment. Potser no tots pertanyíem a la mateixa confessió catòlica que a vegdaes sembla que ens separi, però per uns instants vam abraçar un mateix punt comú que ens uneix: el Crist que ens il·lumina i ens acompanya sempre”.

740496_4761351964847_99384776_o

Gemma: “… aquesta vegada la cançó que més m’ha arribat és “Il Signore ti ristora. Dio non allontana. Il Signore viene ad incontrarti. Viene ad incontrarti…” Perquè és realment el que Déu a través d’esta trobada va fer en mi. Em va restaurar la fe, no em va apartar, sino que em va venir a trobar i acompanyar”

Kenneth: la meva frase seria: “la ignorància ens manté dividits, la confiança ens uneix”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.