Categories
Notícies

GRÀCIES SR. BISBE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Diumenge passat, en el bonic i entranyable marc de la Catedral de Tortosa, D. Javier Salinas s’acomiadava de la familia diocesana tortosina. Com sabem des de fa unes setmanes, el Sr. Bisbe ha estat nomenat bisbe de Mallorca i deixarà en breu de ser el nostre pare i pastor. Durant aquests 15 anys que ha viscut entre nosaltres, sempre s’ha mostrat molt proper als joves i solícit a les seves necessitats. Des de la Delegació de Pastoral amb Joves no podem dir-li res més que GRÀCIES PER TOT, SR. BISBE. És moment també de demanar perdó si en alguna qüestió ens hem equivocat o hem deixat de fer el que era necessari.

En l’homilia de diumenge, D. Javier ens deia que éren moltes les imatges que s’emportava gravades al cor. Els joves que vam assitir a la Missa de Comiat vam oblidar fer-nos una foto, però també ens queden gravades a la memòria del cor i a aquella memòria que veu com la nostra fe creix gràcies a l’impuls de certes persones, moltes imatges que hem pogut compartir en aquests darrers anys. Siguin estes imatges, agraïment per la seva proximitat de pare, empenta de pastor, orientació d’educador, compartir de germà en la fe.

2011-03-26 Forum i JD (7)2011-03-26 Forum i JD (82)SAMSUNGFoto CongresOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

La pregària ens mantidrà units. Que li vaja molt bé per terres mallorquines Sr. Bisbe, que Déu el beneeixi. A Tortosa sempre el recordarem amb estima i amb profund agraïment.

Maria Palau

PD: les imatges i paraules fan referència a aquests darrers anys, anys dels que podem parlar en més “propietat” des d’aquest Bloc.

2 replies on “GRÀCIES SR. BISBE”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.