Categories
Notícies

TOT ALLÒ QUE FEIEU A UN D’AQUESTS…

737272_449491931784733_1565602678_o

Cada dia, però el Nadal encara més és un temps propici per ajudar a aquells més desfavorits de la nostra societat. Una vegada més la Pastoral Vocacional del bisbat ha organitzat uns dies de Voluntariat a Barcelona. FES-TE VEURE, va ser el lema d’aquest any, experiència en la que van participar uns trenta nois i noies. L’experiencia inoblidable, com cada any. “Tot allò que feieu a un d’aquests germans meus mes petits, m’ho feieu a mi.” Mt. 25,40.

Voluntaria 2

Al facebook d’un dels participants trobem: “Poder fer el que jo he fet aquest 3 dies als xiquets aquells és una cosa súper motivadora per poder viure i per sentirte ple!!! Xiques i xiquetes del Cottolengo allí he deixat una part de mi per tornar l’any que ve!!!!

Voluntariat BCN

Des de fa dos anys les parròquies de Benicarló, també organitzen un voluntariat per als adolescents de confirmació i per als joves dels grups de post Confirmació. Aquest any han visitat dos geriàtrics de Vinaròs i Benicarló, l’Hospital Comarcal de Vinaròs i un Centre de persones disminuides. Alguns dels participants ho han viscut així:

“Em va agradar moltíssim, perquè jo amb més gent vam fer que la gent somriguera i estiguera alegre, i també els vam fer sentir protagonistes ja que ho feiem tot per a ells. Penso que nosaltres hem tingut molta sort de no estar com ells, però ja que hem tingut sort, Déu ens demana que cuidem d’ells i que els ajudem a viure lo millor possible i revivim el seu amor”.

“També penso que si no tinguérem eixa cosa dins que és la fe, crec que no tindríem el valor, les ganes i l’esperit per poder anar i transmetre’ls la felicitat que portem al cor”

“Vaig participar perquè a estes dates de Nadal sempre hi ha que ser un poc més solidaris. Em va agradar perquè vaig anar a El Collet (centre de disminuits profunds) i vaig veure una altra realitat que no solc veure en el dia a dia. Crec que si la gent es solidaritza un poc, podem arribar a fer el nostre poble molt millor”

IMG-20121227-WA0011

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.