Categories
Notícies

ELS JOVES DE LA RÀPITA

 

DSC_0038

Els passats dies 5, 6 i 7 de desembre, aprofitant el pont, 30 joves de La Ràpita, de les dues parròquies, vam marxar a Jesús, a l’Acolliment de les Teresianes, per gaudir de tres dies de convivència. Vam tenir temps de tot: de pensar i reflexionar, de pregar junts, de col·laborar en les diferents tasques, de fer excursió i, sobre tot, de xalar. Vam riure molt junts i ha estat una manera diferent de passar uns dies de festa.

Aquesta trobada ha estat un bon complement a les reunions de confirmació i als grups de joves i ben segur que ens animarà a participar en altres trobades d’àmbit diocesà en les que podrem conèixer d’altres joves i podrem compartir més experiències i vivències.

DSC_0068

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.