Categories
Notícies

PREPARANT-SE PER A ROMA

SAMSUNG

Dissabte 15, a la parròquia del Sagrat Cor d’Amposta es van aplegar al voltant d’una trentena de joves per tenir una estona de pregària a l’estil de taizé. Aquest dissabte va hi haure més joves dels habituals i és que s’apropen les dates de la trobada que cada any la comunitat de Taizé, en el seu pelegrinatge de confiança a través de la terra, organitza en alguna capital europea. Aquest any 17 joves del nostre bisbat participaran en aquesta trobada. 9 d’ells partiran el dia 27 a la tarde en vaixell cap al port de Civitavecchia. La resta de grup marxarà en avió al dia següent. Allí es trobaran tots el dia 28 per participar de la trobada. Podeu trobar més informació de la trobada a la web http://www.taize.fr

SAMSUNG

La pregària del mes vinent serà el dissabte 26 de gener, a la parròquia de Sant Francesc de Jesús (Tortosa). Si Déu vol, participaran també els adolescents de les trobades de 2n i 3r d’ESO que s’estaran aquell cap de setmana entre Jesús i Tortosa.

 

SAMSUNG

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.