Categories
Notícies

4rt DIA a VALÈNCIA

Ultim dia del Congrés, no cal dir que estem molt cansats i que hem viscut molts moments inoblidables.

Avui com els altres dies hem anat a laudes i després hem escoltat al Card. Rylko, el qual ha anunciat que sense una educació no hi ha evangelització. I que els joves tenen la necessitat d’aquesta evangelització, l’encontre íntim amb Déu.

Després del descans hem escoltat a Rosendo Soler. El qual ha anunciat la importància de les metodologies les quals han de ser fidels a l’anunci, també a la crida d’anar junts en el camí de la fe. A més de la importància a la vocació, la qual ha de ser el dia a dia de les nostres vides, una vocació a ser cristians cadascú des del nostre àmbit i situació. I per ultim, ha sigut quan mes m’ha sorprès, parlant de la passió dels educadors evangelitzadors els quals som tots, s’ha emocionat. Després d’escoltar moltes ponències poder veure a la primera persona que parli des del cor, no té preu. És així com ha de ser la nova evangelització des del cor.

I després ens han fet la presentació de la JMJ, el qual ens ha recordat que L’Església ens necessita. I per ultim Mons. Novell ha parlat del somni d’anar a Rio de Janeiro.

Jo tinc un altre somni, poder veure una Església jove, la qual no tingui por d’anunciar el seu missatge, la qual s’emocioni i s’apassioni per allò que fa i la qual no tingui por d’obrir les portes a la societat del nostre temps.

I encara tinc un altre somni, que aquells que presentin al Crist ho facin des de la seva vida, del seu dia a dia i amb la convicció, sabent i confiant de que Ell ens acompanya i en ajuda i mai ens deixa sols.
Aquest es el meu somni i com a tal faré tot el possible per a que es faci realitat, espero que tots fem igual, i no dubtem en ser coherents en allò que vivim i creiem. Com a dit Rosendo Soler nosaltres som responsables d’aquesta evangelització. Estem disposats assumir aquesta responsabilitat, confiant en crist?

Gerard Reverté ens explica com hem viscut el diumenge 4 de novembre, 4rt i últim dia del Congrés.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.