Categories
Notícies

ESPEREM…

I ens feien una segona pregunta: QUÈ ESPEREN ELS PARTICIPANTS DEL BISBAT DE TORTOSA? A l’equip de la Delegació vam dir el següent, podeu afegir més “què esperem” en comentaris:

  • Venim a aquest Congrés sentint-nos membres vius de l’església. Ens sentim corresponsables de la missió que Jesús va encomanar als seus deixebles d’anar arreu del món a anunciar la Bona Nova (cf. Mc 16, 15). Venim disposats a donar el millor de nosaltres mateixos, i a impregnar-nos de les noves idees o intuïcions que aquí puguem escoltar, amb el fi d’intentar que la proposta de salvació de Jesús arribi a tants joves que avui ignoren la seva existència.
  • Sempre, i ara en concret en aquest Congrés, volem restar oberts a l’alè de l’esperit, volem ser dòcils a la voluntat del Senyor. És per això que venim disposats a eliminar els prejudicis que cadascú puguem tenir per poder treure el màxim profit d’aquestes jornades, i sobretot deixar l’esperit de Déu, trobi acollida en el nostre cor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.