Categories
Notícies

GRÀCIES…

Des de l’organització del Congrés ens fan aquesta pregunta: EN RELACIÓ A LA PASTORAL DE JOVES DIOCESANA, PER QUÈ DONEU GRÀCIES A DÉU? Des de l’equip de la Delegació hem pensat la resposta següent. Si voleu afegir “gràcies” podeu deixar-les als comentaris.

  • Volem donar en primer lloc, les gràcies per la il·lusió que els joves aporten a l’església, i per l’esperança que a través d’ells intuïm. Eixa il·lusió i eixa esperança ens parlen de Déu. Donem gràcies també, per la unió que hi ha entre ells i les ganes que tenen de trobar-se, ens pareix que és un signe de comunió que a Déu li deu agradar. La il·lusió, l’esperança, la comunió, la conversió de cada jove, … són fruits significatius que ens impulsen a donar-te les gràcies.
  • Sentim també un agraïment profund envers tots els catequistes, monitors, acompanyants, monges i capellans. En la seva fe viva i posant molt d’enginy, constància i esforç son instruments de Déu per a que els joves sàpiguen reconèixer-lo en la seva pròpia vida. Gràcies per tantes vides, en la majoria dels casos silents, entregades a l’evangelització dels joves.
  • I finalment volem donar-te gràcies per l’Església. Es dintre d’ella que descobrim com generació rere generació ha hagut gent entregada a la Pastoral Juvenil. La nostra, és una memòria plena de reptes, però sens dubte, una memòria AGRAÏDA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.