Categories
Notícies

JOVES, JUNTS VIVIM LA FE

Avui, 13 d’octubre de 2012  hem asistit a la trobada d’inici de curs  del Moviment de Joves Cristians. Hem començat retrobant-mos tots, amb somriures i fortes abrasades, i quan per fi estavem tots a l’ermita, hem vist un video de la presentació del Congres Nacional Pastoral Juvenil que tindrà lloc, a València el proper mes de novembre. Ha sigut un video, que ens ha agradat a tots i en el que ens hem sentit identificats gran part de tots nosaltres. A continuació, per grups, hem comentat el video, i també hem tingut un moment de reflexió en el que ens hem contestat a natros mateixos preguntes com: per a tu que es creure en Déu? Seguidament, ens hem reunit tots i un representant de cada grup ha fet un resum de tot el que haviem parlat moments anteriors, al finalitzar, hem tingut temps lliure en el que l’hem aprofitat dinant, i conversan, fins que ha arribat el moment de l’esperada gymcana, en el que tots, com sempre hem disfrutat molt. Despres de la divertida gymcana hem donat pas a una petita e interesant pregària, i per finalitzar un gran dia, ple d’emocions al descubrir pensaments nous i experiències noves que recordar en un futur, ens hem fet una fotografia tots junts. Hem acabat el dia, tal i com l’hem començat , entre somriures i fortes abrasades, ens hem despedit, com sempre, dient-mos fins prompte, perque tots sabem, que a la proxima trobada, tots acudirem.

Mara López, és una jove de Benicarló

Podeu saber més coses i veure més imatges a la web del MJC www.mjctortosa.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.