Categories
Notícies

EL VIDEO DEL CONGRÉS!

Finalment, 26 persones del nostre bisbat s’han inscrit per participar del Congrés de Pastoral amb Joves, que tindrà lloc a València el proper mes de novembre. A la pàgina web del Congrés, www.cnpj2012.es trobareu el vídeo preparatori. Són 20′ però us recomanem que trobeu temps per mirar-lo. És un preludi del que alguns viurem a València.

One reply on “EL VIDEO DEL CONGRÉS!”

Personalment m’ha agradat molt el vídeo. Son 20′ però que et transporten a un temps més llarg i pausat de reflexió personal, una bona manera per emprendre la reflexió personal aquest Any de Fe que començarem. Qüestions senzilles i aparentment poden sembla fàcils de respondre, però t’inviten a la reflexió personal, al propi qüestionament de la Fe i la manera de viure-la, vaja que et fa “trencar el cap” i el cor. Recomano veure’l!!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.