Categories
Notícies

CURS COMENÇAT…

El passat divendres 14, vam ser convocats per la Delegació de Joventut a l’Espai Patronat a Tortosa. No sabíem molt bé que en què consistiria aquesta trobada, però es veu que hi havia ganes de veure’s les cares, perquè algo més de 80 persones van respondre a la convocatòria. Primer ens va saludar el Sr. Bisbe i tot seguit un grup de joves de Roquetes, Jesús i Tortosa ens van sorprendre amb un teatret senzill però molt clarificador de la nostra fe.

Després Xavi, Pere, Oriol, Marisol, Gemma, Blanca, Marina i Kenneth, ens van explicar de manera breu com havíen sentit el pas de Déu per les seves vides en les diferents activitats que havíen participat: Lourdes, Camí de Santiago, Camp de Treball a Caro, Camp de Treball a Caspe, Taizé ,… això ens va deixar un gust agraït d’aquest curs que ja hem acabat, perquè vam sentir de les boques dels joves, com havíen tingut experiències molt significatives i sobretot moltes ganes de seguir practicant la seva fe en la cotidianeitat.

Però no es viu del passat i calia començar el curs. I que millor que fent una estona de pregària? Se’ns va dir que aquest curs que se’ns posava al davant era un regal i que la millor manera d’acollir aquest present era posant els nostres talents al servei dels altres. Després de pregar, se’ns va presentar el calendari per al nou curs (en uns dies, publicarem el definitiu aquí al Bloc) i va arribar l’hora del sopar.

El temps del sopar va ser també el temps del retrobament, de xerrar, d’explicar-se com havia anat el començament de la universitat o si ja ens estan assustant en selectivitat, … Quan vam acabar de sopar ens van explicar detalladament el Congrés que hi haurà a València de Pastoral amb Joves. I per acabar, la parròquia de Sant Josep Obrer de Sant Carles de la Ràpita, ens va ensenyar una coreografia del cant “Em dónes força” que vam acabar ballant tots alhora en un caliu festiu i de germanor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.