Categories
Notícies

Un dia a la FONTCALDA!

Després de l’última reunió del mes de juny, l’equip de la Delegació ens vam retrobar de nou el passat dimecres. Aquest cop i per assaborir una mica més l’estiu, el lloc de la trobada va ser a la Mare de Déu de la Fontcalda, paratge natural conegut per molts, a prop de Gandesa. Després de la pregària als peus de la mare de Déu, vam reunir-nos per treballar fins l’hora de dinar.

Vam explicar-nos algunes de les experiències viscudes aquest estiu i després vam plantejar alguns temes del nou curs i fer un esborrany del calendari. A principi, de setembre ho acabarem d’arrodonir. Tot seguit vam compartir el dinar, la sobretaula i un tranquil passeig, gaudint al mateix temps, de la bona acollida de la gent de la terra.

Aprofitem també per avançar-vos que el divendres 14 de setembre, a les 8 del vespre, ens trobarem a l’Espai Patronat (Tortosa) per començar el curs. Obert a tothom, esperem retrobar-nos tots i més. En uns dies us enviarem la convocatòria.

One reply on “Un dia a la FONTCALDA!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.