Categories
Notícies

INTERIOR, REGRESA AL CORAZÓN

El Convent de Sant Mateu va ser el lloc on es va realitzar, el passat dissabte 30 de juny, una nova versió de la trobada “Interior, regresa al corazón”. Estava organitzat per les monges agustines amb l’esperit de poder oferir als joves i no tan joves un dia de recés, d’aprofundiment en la Paraula de Déu i de convivència.

L’acollida de les monges va ser com sempre senzilla i molt afectuosa. Després, la germana Gemma va descobrir què és la Lectio Divina seguint els passos tradicionals: Lectura d’un text Bíblic, Meditació, Oració i Acció en la vida.

Després de dinar junts els diferents assistents vam escoltar a Raúl Recuero que amb una naturalitat inusual va explicar el seu testimoni de conversió. De jove amb impulsos desordenats va passar a treballar en una productora de cine catòlica i a ser un activista pro-vida.

Per a Raul tot va canviar en la seva vida quan es va trobar davant del somni americà de luxe, diners i prestigi. Seduït per una veu interior va comprar-se un Bíblia perquè necessitava respostes. Així es va iniciar en la lectura de la Bíblia acompanyada d’una formació teològica i d’una vida d’oració activa que el va dur a la pràctica dels sagraments. Finalment va convèncer a la seva dona que el Senyor el cridava a treballar en una peli anomenada “la última cima” i que havia de torna d’Amèrica a València.

Per acabar de reafirmar la seva conversió el Senyor li va concedir una filla que l’ha fet un defensor de tota vida humana.

La trobada va acabar en un moment intens d’Oració i Adoració al temple del convent que va ser el moment més íntim d’una jornada rica en fruits de l’Esperit.

Mn. Edu

2 replies on “INTERIOR, REGRESA AL CORAZÓN”

Me sembla extraordinari que les monjes facin aquestes trobades. Desconeixia que s’estigueren fent. Com em puc informar d’aquestes?? Una abraçada!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.