Categories
Notícies

TROBADA D’ADOLESCENTS I JOVES

Aquest passat cap de setmana, una trentena d’adolescents i joves vam trobar-nos a Mont Caro per tal de viure un cap de setmana diferent, desconectar de les nostres vides, descansar dels exàmens i d’aquest curs i també per tal de conéixer nous amics, compartir experiències i retrobar-nos amb el nostre amic Jesús! Adolescents de totes les parts de la diòcesi van aplegar-se per tal de culminar aquest curs, juntament amb altres joves pertanyents al Moviment de Joves (MJC).

Una trobada sota el lema de “No caminem sols, Ell està amb nosaltres” que es va centrar en el grup i en la importància d’aquest en les nostres vides. Un grup que, tal i com es va descobrir en una gimcana, ha de posseeir unes característiques: confiança, sinceritat, confidencialitat, pregària, compromís… i en què tots els seus membres estiguen disposats a posar un granet de sorra en ell. Després, vam treballar també l’Eucaristia i vam debatir sobre els joves, sobre fets que diuen que estem “en decadència.

Ja que estàvem a la muntanya, no podíem deixar de banda una bonica excursió. Vam muntar als “pallers”, durant la major part de la vesprada del dissabte i, encara que era llarga, molts van aguantar fins arribar.

Un cap de setmana inoblidable, tal i com es pot veure pel Facebook i altres reds socials. Uns dies per desconectar i preparar-se per a un nou estiu però no deixant de costat el nostre gran amic Jesús. Animar-vos a participar de les àmplies activitats que s’han preparat per aquest estiu i alhora, preparar-se per al proper curs.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2 replies on “TROBADA D’ADOLESCENTS I JOVES”

Es nota en les cares de la foto i en l’escrit que us ho vau passar molt i molt bé!! M’alegro!! Llàstima no poder participar! Només em queda, animar-vos a participar d’un grup, és una experiència MAGNIFICA!! Una abraçada!

M'agrada

El cims de les muntanyes sempre estan allà, som nosaltres que decidim pujar-les per gaudir de les millor vistes panoràmiques. Déu sempre ens estima, ens vól feliços, contents, som nosaltres que decidim si el volem com amic.
Per pujar els cims ens hem d’esforçar i arribar a la meta. Per conèixer com ens estima Déu i que vól de nosaltres, cal PREGAR i CONFIAR.

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.