Categories
Notícies

DOS WEBS

Avui us suggerim dos pàgines webs. Una molt visual. Una altra molt literària.

vocacion.wordpress.com PREGUNTARSE Y BUSCAR, és el motiu del Bloc, diu el seu autor. Es tracta d’un religiòs escolapi que gairebé cada dia, ens ofereix una interessant reflexió, des de la seva realitat de mestre, capellà, religiòs i jove. També el podeu seguir per Facebook i Twiteer.

www.quierover.org és una pàgina web, recolzada per l’editorial Verbo Divino, que cada setmana ofereix un video al fil de l’evangeli del diumenge vinent. “Quiero ver” és el crit del cec del camí quan Jesús li pregunta ¿Què vols que faci per tu? També avui moltes persones volen vore la “Bona Noticia”  feta realitat i no sempre poden o saben. Els videos d’aquesta pàgina no demostren res, tan sols volen provocar, suggerir, clarificar eixa mirada.

One reply on “DOS WEBS”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.