Categories
Notícies

L’ANY DE LA FE

Molts ja sabreu, que el Papa Benet XVI a finals de l’any passat va anunciar la celebració de l’Any de la Fe. Aquest “Any de la fe” tindrà lloc entre l’11 d’octubre de 2012 i el 24 d’octubre de 2013. La data d’inici coincideix expressament, amb el 50è aniversari de la proclamació del Concili Vaticà II. Tota l’església i també el nostre bisbat, s’està preparant per aprofitar al màxim aquest any que el Sant Pare ens proposa.

Les dos imatges que veieu són d’una reunió la setmana passada del SDAP. Però, què és el SDAP? Són les sigles del Servei Diocesà d’Animació Pastoral del nostre bisbat, que agrupa a diverses delegacions diocesanes. En aquesta reunió i partint d’unes propostes realitzades pel Sr. Bisbe, vam començar a dibuixar diferents propostes que es faran al bisbat.

Jove, què creus? Per què creus? Quins són els pilars de la teva fe? Com ens podem ajudar a enfortir la fe? I què podem dir des de la fe, sobre l’amor, la felicitat, la mort? Ciència i fe? Quines raons li donaries a un amic que no creu per a què creguera? … Són moltes les preguntes que a través d’activitats, materials, reflexions, dinàmiques, xerrades, … al llarg del curs que ve, intentarem aclarir.

One reply on “L’ANY DE LA FE”

molts de preveres per a tantes poques laiques… menys mal de la seva “santetat” (no defalliiu) i de la “solvència” de la nostra Maria… ànim a totes/ts!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.