Categories
Notícies

LA MEVA CONFIRMACIÓ

Fa uns dies que vaig rebré el sagrament de la confirmació. Recordo que ahir va ser un gran dia , us explico. Ens vam dirigir cap a l’esglèsia jo acompanyada dels meus pares i poc a poc quant anava arribant a la porta vaig observar que hi havien molts grups de gent amb cara de felicitat i alegria tot això contrastat amb un dia radiant , un cel blau i un sol que iluminava tot el paisatge. La ceremonia va inciar a les 12 del migdía, va començar amb el cant de “hem vingut aqui senyor Jesús, vaig veure en la cara dels meus pares molta emoció i al mateix temps satisfacció , ells m’havien ajudat a dur el camí que ara jo estava elegint. En el transcurs de la misa, vaig notar com jo mateixa volia rebré aquell sagrament per a conèixer millor a Déu, este Déu que es va posar en el meu cor i sempre aniria amb mi . Fos com fos. Arribava el moment decisiu la confirmació , amb les dues mans del meu padrí i de la meua mare a l’esquena em vaig sentir protegida, va arribar el moment aquella mirada de complicitat entre el mossen , el bisbe i jo em va motivar i al mateix temps emocionar. L’hora de la comunió em va posar els pels de gallina com se sol dir , ja no era la mateixa, i esque de veritat m’ho crec un do havia vingut a mi. Finalment vull dir que això és el principi d’una nova etapa en la fe , no és un porta tancada sinó molt oberta, però clar sola no puc anar en lloc , per això us tinc a tots vatros : joves , monitors , guitarristes, mossens , pares , germans… per a ajudarme a crèixer en aquest camí que es ben llarg. Moltes Gràcies per ferme passar aquest gran dia a totes les persones que van estar properes a mi. I a tots vosaltres dirvos que val la pena.
 Marina Valls, és una jove de Vinaròs.

4 replies on “LA MEVA CONFIRMACIÓ”

Marina,
Moltes felicitats.
Fa goig l’ emociò amb la qual narres la teva Confirmació. Es nota que has estat tocada de debó per l’Esperti Sant.
No et desencoratgis en moments de dificultat, ni que en ocasions et sentis sola com a jove en la pràctica cristiana. A Madrid ja es va veure que no és pas així.
La Confirmació t’ha fet apòstol de Crist, per que convidis els teus coneguts a viure la gran alegria de la fe, amb totes les seves conseqüències i compromisos.
Una benedicció.

M'agrada

Estimada Marina, m’omplin d’ emoció les teues paraules, com pots vore l’Esperit del Senyor actua i no se fa d’esperar…no t’ingues por de res, Jesus ,amb la seva gracia t’acompanyarà tota la vida..i quan es faci de nit, tampoc tingues por ,ja saps que per arribar a la Ressurrecció s’ha de passar primer per la Passió.
Gracies pel teu t’estimoni!!!!
Dolors la teu cate

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.