Categories
Notícies

JORNADA VOCACIONAL A BENICARLÓ

Ahir va ser el torn de Benicarló en quant a la Jornada Vocacional. Tots els joves i assistents ens vàrem trobar a la parròquia de Santa Maria on vam agafar la credencial. Tot just després Mn. Javier Vilanova, encarregat de la Campanya Vocacional, presentà la Jornada i continuarem amb alguns jocs cooperatius.
Una breu estona posterior ens va portar al convent de les monges Concepcionistes on, junt a elles, vam pregar per les vocacions de tot el món, coneixent i seguint diferents camins en la vida: vida religiosa, sacerdoci i matrimoni. Una vetlla de pregària unida i amb molt silenci respectuós.
Després vam continuar amb la gimcana per proves i per grups. La vàrem fer per tot Benicarló i per finalitzar, vam acabar a la parròquia de Sant Pere per sopar tots junts i gaudir d’una mica de festa amenitzada pel karaoke, on vam recordar boniques i velles cançons d’èpoques passades.
Ha sigut una Jornada molt emotiva i participativa ja que va assistir més gent de l’esperada.
Recordem que la vinent setmana, divendres, tindrà lloc a Tivissa, a la zona Nord.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.