Categories
JMJ

UN ANY DESPRES… CONTINUA ENTRE NOSALTRES

24 d’abril del 2011 – Pasqua –
Esdeveniment important i inoblidable

Va arribar el dia esperat, el dia que nosaltres no pensàvem que canviaria les nostres vides però ho va fer. Va arribar la Creu de la Jornada Mundial de la Joventut. Se’ns posaren els pèls de punta en veure-la, davant nostre, tan clara, tan bonica… Qui anava a pensar que amb ella arribarien experiències inoblidables, emocions, rialles, plors… sensacions que augmentaven a mesura que passàvem més temps en ella. Una setmana intensa, plena d’activitats començava al nostre Bisbat. Encara, recordant aquells bells moments se’ns omplin de llàgrimes els ulls, el cor ens batega fort i tot per eixes petites coses de cada dia que la feien especial.
Una Creu que ha reunit milers de joves entorn ella i entorn la fe en Crist. Una Creu que ens ha servit de suport en aquells moments passats. Una Creu que va recórrer les nostres terres i invitant-nos a que això no fora un final, sinó el començament d’una amistat més propera a Crist que, amb la Jornada Mundial a Madrid faria canviar molts dels nostres pensaments.

Ràpidament, i recordant eixa setmana va passar per llocs com Càlig, Morella, Sant Mateu, Vinaròs, Benicarló, Sant Jaume d’Enveja, el Perelló, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, Arnes, Batea, Pinell de Brai, col·legis de Tortosa, Ascó, Riba-Roja, Tivissa, Móra d’Ebre i finalment Tortosa on vam dir adéu a eixa setmana tant intensa, especial i inoblidable…

“S’obriren les portes, tot començava a fer-se realitat, allí estava, la Creu de la JMJ”
Alguns joves de Benicarló

One reply on “UN ANY DESPRES… CONTINUA ENTRE NOSALTRES”

Jóvenes de Benicarló, de la Ribera d’Ebre y del Obispado de Tortosa:
Recuerdo con gran emoción aquellos días en que la Cruz de los Jóvenes estuvo entre nosotros. Fueron momentos inolvidables. Una de las experiencias más profundas que he vivido como sacerdote.
Me viene a la memoria el acto en las Mínimas de Móra d’Ebre. La llegada de la Cruz. La proclamación solemne del evangelio de la Resurrección. La vibrante renovación de las promesas del Bautismo. El testimonio de fe de la joven María y el de la vocación de Sor María Inmaculada, que pasó de joven discotequera a monja de clausura. La profunda adoración del Santísimo, con preguntas clave que dejaron huella. La adoración de la Cruz. La procesión hacia el embarcadero.
¡Y cómo no mencionar aquella impresionante vigilia de oración en la Catedral! Aprovechemos todo lo que la Cruz de la JMJ dejó entre nosotros.

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.