Categories
Notícies

JORNADA VOCACIONAL A AMPOSTA

Senyor, Tu ho saps tot; ja ho saps que t’estimo (Jn 21, 17) Aquestes són les paraules que centran la Campanya anual de Pregària per les Vocacions i per tant també, les tres jornades que ha organitzat el Centre d’Orientació Vocacional del Bisbat en diferents pobles de la diòcesi.
Ahir va ser la primera d’aquestes jornades a Amposta, per als adolescents i joves de la Zona Centre. Un recorregut per diferents proves d’un Ginkana ens van fer conèixer o recordar molts personatges bíblics que van dir si a Déu en la seva vida. Després ens vam juntar per fer una estona de pregària i escoltar tres testimonis molt diferents entre si però amb un denominador comú: un si total a Déu. En acabar, vam sopar de bocata i vam conviure. Vam acabar cantant amb un Karaoke força divertit!
Divendres 27, aquesta Jornada tindrà lloc a Benicarló. I dissabte 5 de Maig a Tivissa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.