Categories
Notícies

RESSÓ DE LA PJ’12

Com molts dels visitants del Blog no teniu compte de Facebook, us deixem una petita mostra dels molts comentaris que esta setmana han dixat alguns dels joves que han participat de la Pasqua. Si algú de vosaltres té Facebook i no forma part del Grup del Facebook de la Delegació, pot demanar ser membre, el nom del grup és “Zona Wifi +”.
  • Som testimonis de ressurecció que l’esperit ens mogue a ser homes lliures i homes ferms! Durant la Vetlla Pasqual sabia que estavem tots lluny, però us sentia a tots als meu costats, tots junts, veia a cadascú de vosaltres a la llum del Ciri Pasqual. Gràcies a tothom que ha compartit una trobada, o n’ha organitzat alguna, i sobretot gràcies a Déu per haverme donat uns germans que fan tantes coses desinteresadament i ens donen tant d’amor. Nomès gràcies a ells tinc forçes per a continuar! =) Que Déu vos il·lumine sempre!
  • Ja veig que heu xalat molt i heu viscut molt aquesta Pasqua, entenc perfectament aquest sentiment pq ho he viscut durant molt anys. Ara queda el mes difícil pero alhora el mes bonic, viure aquest Amor en el nostre dia a dia i fer-lo visible als altres. Sols aixi sabran que som Fills de Déu. Bona Pasqua de Ressurreció!
  • Eiiiii… se nota que el Crist ha ressuscitat! Quina alegria els vostres comentaris! La pasqua genial. Ajudem-nos a viure la joia q ens dona sentir i creure que Crist ha ressuscitat! Bona Pasqua, ens queden 49 dies per seguir traient suc ;-)
  • Si és cert que una imatge val molt més que mil paraules, la quantitat de llibres que podríem escriure del bons moments viscuts al llarg d’aquests dies de PJ12, no us sembla? Que gaudim de la joia del Crist Ressucitat amb els demés cada dia, i sempre… AMB ALEGRIA!!! Si sou tremendos, je je je!!!
  • Segur que cadascú ha celebrat la Vetlla Pasqual a la seva parròquia. A la meva hi ha hagut una pregària pels joves i he pensat en tots vatros! Ha sigut una missa intensa i molt xula i m’he emocionat i tot… només desitjar-vos Bona Pasqua des d’aquí!!!
  • Pff… despres d’aquests dies sols em queda dir… INCREIBLE. (Resposta) Ni que ho diguis! Açò són oportunitats que ens dóna la vida i no hi ha cap forma millor d’agrair-les que seguint els passos del nostre Pare! Increïble és poc! Gràcies a tots els que ho heu fet possible!
  • Bueno, eso del vacío en el cuerpo es normal después de estos días acompañados de buena gente y en un buen ambiente que supongo que serán inolvidables para todos… Por eso espero que no dejéis de lado estos momentos que pasamos juntos, momentos de compartir, de risas, de plegaria, de acompañar a Jesús en esos días tan duros y demás buenos momentos por los que hemos vivido. Espero que continuéis siguiendo a Jesús de la misma manera que hemos hecho estos días. De ese modo seguiremos pudiendo disfrutar de instantes como estos. No los despreciéis, porque como decían en la película “Cada instante es único y no se repetirá”. No olvidéis porque lo hacéis, y ANIMO! Que hay que coger fuerzas para la siguiente. Buenas y felices pascuas a todos! Un abrazo muy grande! :D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.