Després d’uns dies sense publicar ací us deixem el Manifest de la Pasqua Jove 2012 que ha tingut lloc a Tivissa. Només cal veure els comentaris que van pel Facebook per comprovar com han disfrutat tots!

MANIFEST DE LA PASQUA JOVE 2012:
Com des de fa molts anys durant el Tríduum Pasqual ens hem reunit un ampli grup de joves d’Amposta, Benicarló, Jesús, La Ràpita, Móra d’Ebre, Gandesa, Roquetes, Vinaròs i Tortosa, juntament amb els nostres monitors per apropar-nos a Déu durant aquests difícils dies. Aquest any, per primer cop, hem pogut viure experiències noves amb la gent de

Tivissa, compartint i participant de les celebracions a la Serra d’Almos, on ens han acollit amb les mans obertes.
El lema d’aquest any ha sigut “M’estimes?”, recordant la part de l’evangeli en què Jesús li pregunta a Pere si l’estima. Nosaltres també ens hem fet moltes vegades esta pregunta durant aquesta Pasqua i a més hem descobert que Déu ens estima tal i com som, sense buscar la perfecció de cada persona sinó fixant-se en les petites coses de cada dia. Jesús no ens deixa mai sols i natros hem intentat no deixar-lo sol en els dies de la seva Passió, estimant-lo d’una manera profunda. Gràcies a tot això hem pogut apropar-nos a Ell i viure una Setmana Santa adaptada als joves en dinàmiques i activitats per a cada edat.
Encara que el mal temps ens a acompanyat alguna estona, no ha impedit que puguem gaudir de moments de diversió, de reflexió, de cant, de jocs, d’excursions, de meditació personal i tot dins d’un clima de respecte, d’atenció, d’amistat, d’alegria i també de molta felicitat i tendresa. Per mig de totes les activitats hem acompanyat Jesús en el seu camí, aprenent a estimar-lo d’una forma càlida i humana.
Ara, tornem a les nostres respectives parròquies, a participar de la Vetlla Pasqual amb la nostra comunitat i aplicant tot el que hem après en aquests dies. Així doncs, podrem dir-li sempre SÍ a Jesucrist en un clima d’amor i estima.
Casa Abadia de Tivissa
7 d’abril del 2012

2 thoughts on “PASQUA JOVE 2012

  1. La Comunitat parroquial de la Serra d' Almos hem estat molt contents de tenir aquests joves amb nosaltres. Ens han alegrat amb les seves celebracions i els seus cants i hem compartit amb ells aquestes dates tan senyalades. Una abraçada a tots!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.