Categories
Notícies

PASQUA JOVE 2012

Després d’uns dies sense publicar ací us deixem el Manifest de la Pasqua Jove 2012 que ha tingut lloc a Tivissa. Només cal veure els comentaris que van pel Facebook per comprovar com han disfrutat tots!

MANIFEST DE LA PASQUA JOVE 2012:
Com des de fa molts anys durant el Tríduum Pasqual ens hem reunit un ampli grup de joves d’Amposta, Benicarló, Jesús, La Ràpita, Móra d’Ebre, Gandesa, Roquetes, Vinaròs i Tortosa, juntament amb els nostres monitors per apropar-nos a Déu durant aquests difícils dies. Aquest any, per primer cop, hem pogut viure experiències noves amb la gent de

Tivissa, compartint i participant de les celebracions a la Serra d’Almos, on ens han acollit amb les mans obertes.
El lema d’aquest any ha sigut “M’estimes?”, recordant la part de l’evangeli en què Jesús li pregunta a Pere si l’estima. Nosaltres també ens hem fet moltes vegades esta pregunta durant aquesta Pasqua i a més hem descobert que Déu ens estima tal i com som, sense buscar la perfecció de cada persona sinó fixant-se en les petites coses de cada dia. Jesús no ens deixa mai sols i natros hem intentat no deixar-lo sol en els dies de la seva Passió, estimant-lo d’una manera profunda. Gràcies a tot això hem pogut apropar-nos a Ell i viure una Setmana Santa adaptada als joves en dinàmiques i activitats per a cada edat.
Encara que el mal temps ens a acompanyat alguna estona, no ha impedit que puguem gaudir de moments de diversió, de reflexió, de cant, de jocs, d’excursions, de meditació personal i tot dins d’un clima de respecte, d’atenció, d’amistat, d’alegria i també de molta felicitat i tendresa. Per mig de totes les activitats hem acompanyat Jesús en el seu camí, aprenent a estimar-lo d’una forma càlida i humana.
Ara, tornem a les nostres respectives parròquies, a participar de la Vetlla Pasqual amb la nostra comunitat i aplicant tot el que hem après en aquests dies. Així doncs, podrem dir-li sempre SÍ a Jesucrist en un clima d’amor i estima.
Casa Abadia de Tivissa
7 d’abril del 2012

2 replies on “PASQUA JOVE 2012”

La Comunitat parroquial de la Serra d' Almos hem estat molt contents de tenir aquests joves amb nosaltres. Ens han alegrat amb les seves celebracions i els seus cants i hem compartit amb ells aquestes dates tan senyalades. Una abraçada a tots!!!!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.