Categories
Notícies

ELS GRAFFITIS… TAMBÉ PARLEN DE DÉU

A estes altures, algú encara no té clar quin és el lema del Bisbat per aquest curs? Clar que si, “La Paraula és Vida”. I és que el diumenge vinent tenim la Jornada Diocesana convocada pel nostre bisbe Javier i que hem estat preparant durant tot el curs.
Joan Robert Cartil, ja ens va ajudar a calentar motors amb el video que podeu trobar al Youtube. Els músics estàn assajant des de fa dies, per acompanyar els cants de la Missa. Molts han treballat el quadern amb les quatre catequesis, als respectius grups de les parròquies. I moltes coses més que segur ens han ajudat a viure més a fons això de que la Paraula de Déu és Vida.
I dissabte passat, dos joves de la parròquia de Riba-roja d’Ebre, Albert i Andrea, feien aquests dos magnífics graffitis que podeu veure en les fotos. El resultat final el veurem diumenge, ja que serviran per ambientar l’escenari de la Jornada. Andrea i Albert, felicitats pel vostre talent i per posar-lo al servei de tots.

2 replies on “ELS GRAFFITIS… TAMBÉ PARLEN DE DÉU”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.