Categories
Notícies

ESCRIU TU TAMBÉ…

Aquesta imatge és el nou fons del Bloc. Si Déu vol, ens acompanyarà durant un temps. Igual que ens va acompanyar aquella anterior imatge d’uns joves al voltant d’una taula, escoltant atentament…

Et proposem un exercici. Senzill. Per a tots. Joves i Grans. Dels pobles del nord, del sud i del centre del bisbat. També si ens visita algú de “fora”. Laics, religiosos, capellans. Per als més diocesans i els més parroquials. Per als de llargues reflexions i per als amants de la síntesi.

Comparteix el que et desperta, alguna de les paraules del mur. O afegeix-ne una paraula, que trobis que falta.  (deixant un comentari)

6 replies on “ESCRIU TU TAMBÉ…”

Bon grup de paraules per definir allò que és essencial en la vida d’un cristià, ara bé, us heu fixat que n’hi ha algunes de repetides…? Ah…, ja ho entenc… està fet a posta!
Ens voleu fer caure en el compte de que la CREU (en totes les seves modalitats) moltes vegades es fa i es farà present en la nostra vida. I que cal estar preparats per afrontar i viure els moments de creu, els moments de dificultat, des de la FE – que vol dir des de la confiança més absoluta -, com Jesús a la creu: “Pare, a les teves mans confio el meu esperit”.
I és així quan podrem viure interiorment la PAU veritable, la PAU interior, la PAU del cor… i ser així sembradors i constructors de PAU.
M’agrada el conjunt de paraules i m’agraden els duplicats!

M'agrada

M’agraden totes les paraules i també la interpretació que fa Carlos!

Jo trobo a faltar GRUP, COMUNITAT, … alguna paraula que doni a entendre que no podem viure la fe sols, que tota l’Església ens ampara, però que necessitem del grup més pròxim, que ens interpel·la, ens orienta, ens acompanya, …

M'agrada

Pos mira!, ahí como quien no quiere la cosa, en el centro he leido: Amor!! y en el (en el amor) están toooodassss, no??….. Además, que no veis que solo es un trocito del muro??… jeje… Vale, me ha encantado leeros, siempre aprendo de vosotros!!. Gracias!!!!!!!!!

M'agrada

I COMPARTIR?? Què no és el Pou (el blog) un espai per a compartir?? Què no ho és el grup? Què no ho és la Comunitat?? Què no ho és l’Esglèsia?? Per a mi, compartir significar donar als altres, donar-se als altres. Però no allò que ens sobra, sinó allò que també ens és precis. 1 Pe 4,13

Ben al contrari, alegreu-vos de poder compartir els sofriments del Crist, i així el dia que es revelarà la seva glòria estareu plens de joia i alegria.

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.