Categories
Notícies

LA PREGÀRIA D’AHIR

Ahir al matí va arribar a Tortosa el germà Héctor de la comunitat de Taizé. Després d’esmorzar, és va reunir en part de l’equip de la Delegació de Joventut per compartir inquietuds, compartir la fe i dialogar sobre els joves que tant ens ocupen a totes dos realitats.
Després vam dinar a Amposta i vam fer un tour express pel Delta de l’Ebre.
I al capvespre va arribar el moment més important. Ens vam aplegar un bon grup de gent de Benicarló, La Sénia, Amposta i Tortosa, per pregar junts a la cripta del Seminari. El silenci, cants, lectures, la presència de Déu, evident, … van fer un moment intens de pregària ja molt encaminada a la imminent arribada de la Quaresma.
Després va hi haure un àpat i els responsables del grup musical van aprofitar per reunir-se i preparar el proper assaig.

One reply on “LA PREGÀRIA D’AHIR”

El dilluns vaig assistir en la Pregària a la Cripta del Seminari, per la visita que ens va fer el Germà Hèctor de Taizé al nostre Bisbat. Va ésser una experiència forta de Fe per començar la Quaresma. Per els que hi vam assistir el germà Hèctor ens va fer abans de començar la pregària, una “Master-Class” de la Pregària al estil de Taizé. Un dels punts més importants és quan va explicar el Silenci enmig de la Pregària, que no és de un minut ni de dos sino 5', 10', en aquest moment del Silenci és quan passem la Pregària del pensament i arriba al cor, i si posem molta atenció sentirem el que Déu vól de nosaltres. . .també ens va explicar el sentit del Icono de la Creu de Taizé, és una imatge que simbolitza la ressurrecció més que la mort de Jesús, i els braços estàn oberts en disposició d'abraçar-nos, d'acollir-nos, tal com som. . .

Voldría donar les gràcies a totes les persones que han fet possible la visita del Germà Hèctor per les nostres terres.

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.