Categories
Notícies

L’ARXIPRESTAT MONTSIÀ – LA TINENÇA

I dilluns passat vam visitar el sisé arxiprestat del bisbat. Aquesta vegada el poble de la trobada va ser Amposta i al voltant de les 20.15 vam anar arribant per iniciar la reunió amb una viva pregària quan ja érem tots.
Ens vam aplegar al voltant d’una vintena de persones, si algú té interès per l’estadística: 9 capellans i 11 laics. O també 8 xiques i 12 xics.
Bromes a part, el primer que vam fer va ser explicar el motiu de la visita, després vam explicar quina era la missió de la Delegació i vam presentar les propostes de materials i activitats que a hores d’ara podem oferir. Seguidament vam compartir un ric diàleg en el que vam expressar aquells “puntals” que pensem no poden faltar en l’evangelització dels joves, sempre complexa, sempre apassionant. Aquestes són algunes de les idees que més van ressonar: Ser uns testimonis de fe, expressar la pròpia vivència de la fe, com aconseguir engrescar-los per a que continuen després de confirmar-se, una proposta que els toqui el cor, la necessitat de la coordinació local, l’acompanyament per als joves i l’acompanyament entre els catequistes, formació, educació en valors, el cine com instrument pedagògic, …
De la diferència se’n diu: enriquiment. I del compartir: fer camí. Tant de bo trobem una bona síntesi i repercutixca en bé dels joves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.