Categories
Acompanyants

UN CAP DE SETMANA INTENS

Sempre és un goig fer una nova entrada al Blog després d’un cap de setmana intens. Dissabte un bon grapat de catequistes, prous menys que altres vegades -tot s’ha de dir-, ens vam aplegar al Seminari per seguir aprofundint en el nostre “Ser catequistes”. Pel matí vam estar formant-nos i pregant al voltant de la Paraula de Déu, guiats de la ma de Mn. Jordi Salvadó i Mn. Jose-Luís Arín, respectivament.
Després de dinar, ens vam reunir en tallers. En concret al Taller d’Adolescents i Joves vam estar parlant i compartint aspectes importants en torn a l’Acompanyament personal i grupal dels joves. També es va

recordar els materials nous que s’estàn oferint aquest any: les fitxes del YouCat i Escola de pregària que podeu t
robar a aquest mateix Blog a les pestanyes corresponents.

A les 5 del vespre un bon grup de joves i altres, que éren joves d’esperit, ens vam reunir a la Sala Tarancón del Seminari per donar inici a aquest nou grup musical. Amb il·lusió ja vam començar a assajar els cants per a l’eucaristia de la Jornada Diocesana del proper 25 de març. Un molt bon ambient va regnar i el desig de que al proper assaig (dissabte 10 de març) cadascú hagi engrescat a algú més a participar.
I ja per acabar una jornada ben completa, alguns van empalmar en la pregària a l’estil de Taizé que va tenir lloc a la parròquia del Sagrat Cor d’Amposta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.