Sempre és un goig fer una nova entrada al Blog després d’un cap de setmana intens. Dissabte un bon grapat de catequistes, prous menys que altres vegades -tot s’ha de dir-, ens vam aplegar al Seminari per seguir aprofundint en el nostre “Ser catequistes”. Pel matí vam estar formant-nos i pregant al voltant de la Paraula de Déu, guiats de la ma de Mn. Jordi Salvadó i Mn. Jose-Luís Arín, respectivament.
Després de dinar, ens vam reunir en tallers. En concret al Taller d’Adolescents i Joves vam estar parlant i compartint aspectes importants en torn a l’Acompanyament personal i grupal dels joves. També es va

recordar els materials nous que s’estàn oferint aquest any: les fitxes del YouCat i Escola de pregària que podeu t
robar a aquest mateix Blog a les pestanyes corresponents.

A les 5 del vespre un bon grup de joves i altres, que éren joves d’esperit, ens vam reunir a la Sala Tarancón del Seminari per donar inici a aquest nou grup musical. Amb il·lusió ja vam començar a assajar els cants per a l’eucaristia de la Jornada Diocesana del proper 25 de març. Un molt bon ambient va regnar i el desig de que al proper assaig (dissabte 10 de març) cadascú hagi engrescat a algú més a participar.
I ja per acabar una jornada ben completa, alguns van empalmar en la pregària a l’estil de Taizé que va tenir lloc a la parròquia del Sagrat Cor d’Amposta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.