Categories
Notícies

ELS JOVES CRISTIANS DE LA CIUTAT DE TORTOSA

Els que surtim a la foto som alguns dels joves cristians de Tortosa que des de fa uns mesos ens anem reunint per a crèixer humana i cristianament, reflexionar la nostra fe, celebrar-la, fer amics, conèixer nova gent, compartir un sopar de tant en tant, veure alguna pel·lícula, … no anem sols, el mossèn i uns acompanyants ens fan costat.
Ens trobem cada primer i tercer divendres de mes, fem grup de joves i ens trobem al centre parroquial de Els Dolors. Ara per ara, hi ha dos grups i som al voltant d’uns 20 joves. A més de la formació, cada 3 divendres tenim una estona de pregària que preparem els mateixos joves. També hi ha moments de convivència durant el sopar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.