Categories
Notícies

GRUP MUSICAL DIOCESÀ?

Com us sona això de Grup Musical Diocesà? Que trobeu si junt a les guitarres, sona també una flauta travessera o un violí? I posar al servei de tots el gran potencial musical i artístic que tants joves porten dins? I a través de la bellesa de la música, lloar Déu? I si a la Jornada Diocesana del 25 de març provem a vore què tal?

Aquesta gent de la foto estan pensant en tot això… Al grup “dinamitzador” falta algún jove que estava fent el TDR… La propera setmana us enviarem un correu en tot el que han pensat, però ja podeu anar aportant idees i dient quin instrument (o veu) sabeu i voleu tocar!

4 replies on “GRUP MUSICAL DIOCESÀ?”

estimat jovent, la propera Jornada Diocesana obre noves posibilitats a aquesta fantàstica proposta musical que proposeu… no falta tan sols algún jove, falta molta altra gent, major i petita… i a mi em consta que en algunes parròquies aixó és així… per tant, sumem?… ànim!

M'agrada

sumem, i tant! A més, precisament l'any passat vam tractar la importància de la intergeneracionalitat en les nostres comunitats.

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.