Categories
Notícies

CAP A UNA NOVA SOLIDARITAT


Per tal que una nova solidaritat entre les persones es difongui a tots els nivells cal prendre decisions coratjoses […] No voldríem abandonar-nos a la por i a la resignació […] La preciosa esperança humana està sempre amenaçada pel desencís […] Acceptant una mort violenta sense respondre amb la violència, Jesús va dur l’amor de Déu allí on només hi havia odi […] La nostra resposta a les dificultats personals i a les que sofriran d’altres, no és potser estimar-nos sempre més?

Aquest és un petit extracte de la Carta de Taizé 2012, que junt amb altres 30.000 persones ens va ajudar a pregar al Déu de Jesús, Déu de la Pau i Déu de la Comunió, a la trobada de Cap d’Any a Berlín.

One reply on “CAP A UNA NOVA SOLIDARITAT”

les/la “resposta” te sempre com a pas previ “la pregunta”, que és un art que ens treu de la superfialitat: qué li passa a l´altre, per què faig això, què cal que faci, com fer-ho… preguntar-nos obliga a no viure de rendes i a actualitzar-nos constanment.
Quan la resposta integral a la pregunta “¿Sóc jo el guardia del meu germà?” sigui afirmativa, brollarà el més propi del nostre ésser i amb això la seva Llum interna.
Grans respostes a millors preguntes… feu goig, ànim!

nando

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.