Categories
Notícies

EL BISBE VISITA ELS JOVES DE BENICARLÓ

El Sr. Bisbe ha estat últimament de visita pastoral al sud de la diòcesi, en concret a Benicarló. De les moltes reunions que ha mantingut i realitats que ha visitat, destaquem al Blog el que pertoca a joves. Tot i que va hi haure altres moments, destaquem el diumenge dia 11.

Al matí és va reunir amb els responsables de joves. Vam comentar les dificultats que ens trobem a l’hora de transmetre la fe als adolescents i també l’experiència tan positiva que està resultant del treball conjunt dels catequistes de confirmació. Vam també estar parlant de la importància del MJC per aquells que segueixen després de confirmar-se.

A les 12 el Sr. Bisbe va presidir la celebració de l’Eucaristia a la capella del Sant Crist de la Mar. I tot seguit els adolescents i joves van poder fer-li preguntes a D. Javier, que les va respondre gustosament.

Per acabar aquesta trobada vam compartir un aperitiu, al patí del Casal, ja que el dia va acompanyar i feia un sol molt agradable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.