Categories
Notícies

TESTIMONIS DE POBLET

“In manus tuas Pater”
El passat dissabte 3 de Desembre cinc joves de la diòcesi de Tortosa vam sortir cap a Poblet; allí anàvem a compartir, experimentar el gran Amor de Déu.
Vam estar tot el camí explicant-nos moltes coses, però la que em va cridar més l’atenció (realment no sabia perquè…) va ser que tots cinc anàvem amb moltes ganes i amb molta il·lusió de compartir aquests exercicis espirituals. A partir de llavors va començar aquet gran viatge en busca de trobar aquest gran amor, confiança, fidelitat, felicitat…que ens dóna el Senyor.
Un cop allà ens vam trobar amb més joves que venien de diferents diòcesis de Catalunya. Entre tots/-es ens vam organitzar amb les habitacions i la cuina, i a continuació de cop a la feina. Els exercicis espirituals els va dirigir mossèn Joan Àguila, ens va donar un horari (cada dia l’adaptàvem al nostre ritme) i unes pautes que ens ajudaven a l’hora de fer la pregària.
Durant tots aquests dies vam compartir tants moments! Però el més important és que els vam compartir amb Ell al 100%. En tot moment es notava la presència de l’Esperit de Déu entre nosaltres, es reflectia a les nostres cares que ens deixàvem portar, i que el Senyor hi era present. Des de llavors, no puc deixar d’agrair-li tot el què ha fet en mi i amb tots i totes els que vam ser-hi presents. Crec que després de tantes experiències durant aquest estiu a la JMJ, penso que l’Esperit ha deixat petjada a les terres acollidores d’aquest afer. I en aquests E.E s’ha notat aquesta predisposició, ganes nostres i força de l’Esperit. Ningun dels presents dubtem de que Ell va estar entre nosaltres aquells dies més que mai. “In manus tuas Pater”.
Raquel Cid.

“Soparé amb ell i ell amb mi” Ap. 3, 20
Aquí em tens, asseguda al costat del cep. Decidida a ser un serment que dóna fruit. Mirant, sentin-te, escoltant-te i vivint la teva joia; 1000 Gràcies Amic Estimat, Amic de Veritat.
El primer dia d’E.E. em vas dir que et quedaves a sopar a casa meva. Jo estava encantadíssima, tindria al millor convidat i a casa meva! Et vaig preparar la millor sopa de caldo, el millor llenguado… Tot allò que sé que més t’agrada. Després de les postres em vas dir: “Sopo amb tu, però tu sopa també amb mi; estigue’t quieta aquí. T’he d’explicar tantes coses… Vols que t’ho conte?”.
Guuuuau!!! Perdona Amic estimat, no t’he escoltat ni un segon… Ja està, fregaré els plats en un altre moment. Ara em quedo amb Tu, en serio, estic amb Tu.
A partir d’aquest moment, no hem parat de xerrar i contar-nos secrets… Quantes coses he après! Gràcies per confiar en mi, gràcies per escollir-me a la teva llista… Mil gràcies per tot, ja ho saps!
Blanca Cid.

2 replies on “TESTIMONIS DE POBLET”

“…es notava la presència de l’Esperit de Déu entre nosaltres, es reflectia a les nostres cares que ens deixàvem portar, i que el Senyor hi era present. Des de llavors, no puc deixar d’agrair-li tot el què ha fet en mi i amb tots i totes…”

Per cert et diuen Blanca?… o Maria(germana de Marta i Llatzer)?…

gràcies a totes dos…

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.