Categories
Notícies

L’ARXIPRESTAT DEL DELTA – LITORAL

Una de les prioritats de la Delegació d’aquest any, serà l’acompanyament més de prop dels catequistes, capellans i acompanyants que estan en contacte directe amb els joves. Amb aquesta finalitat, hem començat les visites als arxiprestats. I si Deu vol, continuarem les setmanes vinents.

Dissabte passat, va tenir lloc la primera d’aquestes reunions. Va ser a l’Arxiprestat del Delta – Litoral, en concret ens vam reunir a El Perelló. Ens vam trobar: Rosa, Sergio, Mn. Ricardo, Josep, Josefa, Marisol, Jessica, Mn. Xavier i Mn. Julià i per part de l’equip, Mn. Josep i Mn. Eduard, Lucia, Agustí i Maria. Conèixer algunes cares, compartir il·lusions i alhora dificultats, oferir recursos i escoltar necessitats que poden ser menys si treballem més junts, llençar la idea del grup musical, mirar si és possible que hi hagi un responsable local de PJ, …

Petits passos en un camí, el de l’Església, que porta segles transitant-se. Amb llums i ombres. Però amb una promesa: “Jo seré amb vosaltres, cada dia, fins a la fi del món” (Mt 28, 20). Petits passos per ajudar a que alguns joves – ni que en sigui un – puguin reconèixer a Jesús com a Senyor de la seva vida i puguin dir-li, sense acabar d’entendre: “Queda’t amb nosaltres” (Lc 24, 28).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.