Categories
Notícies

CONVIVÈNCIA EL ROSER – JESÚS

Aquest passat dissabte dia 19, ens vam trobar 18 joves de 1r i 2n de Confirmació de les parròquies de El Roser (Tortosa) i Jesús, acompanyats per catequistes d’aquestes parròquies i també de la parròquia de Roquetes. Mn Ramón Labernié, ens va acompanyar durant tot el matí.

Va ser una jornada molt profitosa, on vam crear una mica més de vincle entre els xavals i entre els xavals i els catequistes i en segon lloc i principalment, vam proporcionar un peit espai d’aproximació a Jesús.

Ens vam trobar tots a les 10:30h del matí i vam fer uns jocs de presentació i vam esmorzar. Després vam anar a la casa de les Teresianes, on la germana Isabel ens va acollir, ens va ensenyar la capella i ens va fer una explicació de la vida al convent, els seus origens i les tasques principals que es realitzen tant allí com en altres indrets on estan presents.

Després vam sortir al jardí, vam fer una passejada i tot seguit vam fer una gimcana on ens ho vam passar molt bé!!

Per acabar la jornada vam fer una petita pregària a l’oratori de dintre de la casa de les Teressianes, després vam dinar i cap a casa.
Va ser una bona experiència tant per als xavals com per als catequistes, ja que es clar que tots tenim necessitat de sentir-nos recolzats i acompanyats els uns pels altres, en el camí de la fe i de la pastoral.

Els catequistes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.