Categories
Notícies

VINARÒS I BENICARLÓ CONVOQUEN ALS JOVES CONFIRMATSDijous a la nit va ser a Vinaròs i divendres a la nit, ha sigut a Benicarló. Trobada, proposta, curiositat… molta alegria. La setmana passada molts adolescents es van confirmar en aquestes dos poblacions del sud del bisbat. A la setmana següent, els seus catequistes i mossèns els han convocat de nou, per a proposar-los seguir, formar un grup de joves, conèixer el Moviment de Joves Cristians… molts han mostrat curiositat. Caldrà acollir-los de meravella, acompanyar-los en grup i personalment, pregar per ells, conviure,… tot per a que alguns, tant de bo en siguin molts – puguin anar fent ferma la seva relació en Jesús i en l’Església.

A la convocatòria de Benicarló han participat també els voluntaris de la passada JMJ, alguns dels quals també són de Vinaròs.

One reply on “VINARÒS I BENICARLÓ CONVOQUEN ALS JOVES CONFIRMATS”

Quin munt de gent!!Això fa goig! A la Ràpita, aquest proper diumenge les dues parròquies s'ajuntaran per celebrar les confirmacions de 16 jovens!! La celebració serà el diumenge a les 11.00h a la parròquia Sant Josep Obrer. Si voleu vindre…ja sabeu!

I felicitar a tots els jovens de Vinaròs i Benicarló! FELICITATS!!!

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.