Categories
Notícies

D’UN JOVE DEL NOSTRE BISBAT

L’altre dia ens va arribar això al correu de la Delegació. És un testimoni bonic de com Déu va formant part de la vida dels joves que van “estant” o “passant” a prop nostre…

Moltes vegades anem per la vida i no ens parem a pensar, anem de pressa i fem el gran error de deixar de banda a ELL. Però Déu mai marxa. A mi m’ha acompanyat i ajudat molt.

Per exemple, l’altre dia una persona que aprecio molt i no ens vam equivocar, ens vam passar de raons i ella és va enfadar. No sabia molt bé que fer. Vaig pensar que el millor era parlar-ho, perquè com dius, la gent parlant s’entén, però ella no volia, em donava les culpes i al final em vaig cansar de lluitar. Però no volia deixar perdre una amistat tan gran. Llavors, vaig preguntar a les amistats i em digueren que ja li havia explica’t prou les coses, havia intentat parlar i li havia demanat perdó prou vegades però a mi això no em convencia així que li vaig demanar consell a Déu. Vaig pensar el que em diria i vaig llegir l’evangeli que diu així: (Mt 18,21—19,1): En aquell temps, Pere preguntà a Jesús: «Senyor, quantes vegades hauré de perdonar al meu germà les ofenses que em faci? Set vegades?». Jesús li respon: «No et dic set vegades, sinó setanta vegades set». I vaig pensar el que Ell em deia, i sens dubte vaig tornar a lluitar, a enviar-li correus i li vaig enviar l’evangeli aquest i li vaig dir: “No et demanaré perdó una vegada, ni set, sinó setanta vegades set”.

I gràcies a escoltar a Ell, i fer el que Déu em deia, he recuperat el que volia. Ara nomès falta que poc a poc tot sigui com abans.

One reply on “D’UN JOVE DEL NOSTRE BISBAT”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.