L’altre dia ens va arribar això al correu de la Delegació. És un testimoni bonic de com Déu va formant part de la vida dels joves que van “estant” o “passant” a prop nostre…

Moltes vegades anem per la vida i no ens parem a pensar, anem de pressa i fem el gran error de deixar de banda a ELL. Però Déu mai marxa. A mi m’ha acompanyat i ajudat molt.

Per exemple, l’altre dia una persona que aprecio molt i no ens vam equivocar, ens vam passar de raons i ella és va enfadar. No sabia molt bé que fer. Vaig pensar que el millor era parlar-ho, perquè com dius, la gent parlant s’entén, però ella no volia, em donava les culpes i al final em vaig cansar de lluitar. Però no volia deixar perdre una amistat tan gran. Llavors, vaig preguntar a les amistats i em digueren que ja li havia explica’t prou les coses, havia intentat parlar i li havia demanat perdó prou vegades però a mi això no em convencia així que li vaig demanar consell a Déu. Vaig pensar el que em diria i vaig llegir l’evangeli que diu així: (Mt 18,21—19,1): En aquell temps, Pere preguntà a Jesús: «Senyor, quantes vegades hauré de perdonar al meu germà les ofenses que em faci? Set vegades?». Jesús li respon: «No et dic set vegades, sinó setanta vegades set». I vaig pensar el que Ell em deia, i sens dubte vaig tornar a lluitar, a enviar-li correus i li vaig enviar l’evangeli aquest i li vaig dir: “No et demanaré perdó una vegada, ni set, sinó setanta vegades set”.

I gràcies a escoltar a Ell, i fer el que Déu em deia, he recuperat el que volia. Ara nomès falta que poc a poc tot sigui com abans.

One thought on “D’UN JOVE DEL NOSTRE BISBAT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.