Categories
Notícies

CONVIVÈNCIA D’ESO A MORELLA

28 adolescents de 2n, 3r i 4rt d’ESO de tot el bisbat s’han trobat aquest cap de setmana passat a l’Alberg de Joventut de Morella. Una convivència, d’engrescament en la fe, ha sigut el motiu que els ha congregat. La Paraula és Vida, seguint el Pla Pastoral del curs, és el fil que ha guiat el treball, pregària, ginkanes i moments de reflexió de tot el cap de setmana.

El temps no ha acompanyat, però l’ambient ha estat càlid i engrescador. Esperem que hagi possibilitat, que alguns joves hagin sortit engrescats per conèixer més Jesús. Que hagin sortit amb el cor un poc més obert per escoltar al Déu que seguix parlant avui, també als joves.

5 replies on “CONVIVÈNCIA D’ESO A MORELLA”

Felicitats a tots els participants!Estic segura que va ser una molt bona experiència! però… i els testimonis dels participants?? Els qui no vam anar, volem saber valoració personal de la trobada!! Bona setmana!

M'agrada

De ben segur que tots els participants s'ho han passat molt bé. Enhorabona a la Delegació de Joventut per anant dia rere dia animant als joves a apropar-se al Crist.
N'estic d'acord en Marisol… Falten els testimonis!=D Segur que en breu ens els penjaran perquè jo que ja he parlat amb algú de la trobada han disfrutat com a bojos i estan esperant a retrobar-se una altra vegada!
Que acabeu de passar una bona setmana!

M'agrada

Ha estat un cap de setmana molt emocionant i divertit. Ens hem centrat en el tema de que Jesús ens parla i com apendre a escoltar-lo. A partir d'aquest tema em fet diverses activitats: gimcames, pregàries i fins i tot hem preparat la Eucaristia. En resum ha estat una experiència bonica que ha fet que tingui ganes de repetir…

M'agrada

tinc que dir que m´ho he passat molt be. A sigut una experiencia nova que no oblidaré.És una llàstima que tanta gent s´ho hagi perdut. Ha servit per a compartir idees i experiencies noves. En fin que jo a l´altra trobada hem torno apuntar i espero que s´animi més gent, val la pena, animeus.

M'agrada

Van ser uns dies molt especials i divertits. La veritat no pensava que m'ho passaria tant be. Es curiós perquè en els primers moments jo no coneixia a ningú , bueno a les “vinarosenques”, però com van anar passant les hores l'amistat s'anava fent mes gran entre tots. M'agrada molt haver pogut conèixer-vos. Va ser un bon cap de setmana per a apendre a reflexionar i parlar amb Deu. Moltes Gracies a tots! :) Un beset molt fort

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.